top of page
Sagt om noans mærke

Bogen er tilpasset målgruppen. Der sker noget, sproget er let og den er læsevenlig. Det forbløffer stadig denne anmelder, at man kan lave så spændende en historie, når man har så store sproglige bindinger.
Bogen anbefales til selvlæsning og som læsetræning i folkeskolens mellemtrin og første klasser i udskolingen

Søren Fanø

Lektørudtagelse

Letlæst og velskrevet fantasy fortælling, hvor både historie og tempo fanger.To aktive medlæsere var fra start til slut fanget af historien. Bogen har korte afsnit, læsevenlig sats og et lixtal på kun 10, og er derfor meget velegnet til knap så sikre læsere.

Bookeater

Jeg synes Noans mærke er en fantastisk bog. Det er en meget underholdende bog. Den er let og ligetil at læse og nem at forstå. Desuden læser og lære man om rigtig mange svære følelser som vrede, savn, svigt, frygt, tillid og glæde
Jane Susanne Andersen

Noans mærke

Noans mærke er en spændende fantasyroman om to børn, der bor på en ø, hvor man ikke må være vred eller ked af det.  Det er en fortælling om følelser, venskab, magt og uhyrer. Bogen er en fascinerende, til tider uhyggelig, historie, der med fordel  kan bruges til litteratursamtaler. 

Bogen er skrevet af Jane Susanne Andersen og illustreret af  Teddy Kristiansen.

 

Udover at være forfatter til "Noans mærke" er Jane Susanne Andersen billedkunster og billedskoleunderviser. Hun bor i den lille østjyske by Ulstrup sammen med sin familie. Tidligere har hun været højskolelærer i kunstfag, drama og fortælling.

 

Noans mærke
E
About
My Books
Undervisningsmateriale til
Contact
Press

Denne side henvender sig til lærere, der vil arbejde med børneromanen "Noans mærke".


Bogen henvender sig til børn fra 3.-5. klasse. Det er en fantasyroman, der efterlader mange spørgsmål om glæde, sorg, vrede, savn og venskab.

Bogen har et lixtal på kun 10, men et højt indholdsniveau. Derfor kan den med fordel bruges til både svage og stærke læsere på mellemtrinnet.

Ideen med denne hjemmeside er, at lærere her kan finde inspiration til arbejdet med bogen. Siden er tænkt som en mulighed for vidensdeling, så hvis du har en god idé, så vil jeg være glad for at kunne dele den.

Sammen kan vi lave et fantastisk undervisningsforløb.

Flere lærere har allerede sendt mig materiale.
1000 tak!

Med venlig hilsen

Jane

Har du en god idé?

Har du en idé eller en kommentar til et undervisningsforløb, vil jeg blive glad, hvis du vil dele det med andre undervisere. Skriv til mig her:

1000 TAK!
Kh Jane

Du kan følge Jane her:

Din besked er modtaget. Tak.

bottom of page